DJ's Glazen Huis NOP krijgen hulp

Emmeloord - De DJ's van het Glazen Huis Noordoostpolder zijn bekend. Dit keer krijgen de drie plaatjesdraaiers die zich drie dagen en nachten laten opsluiten, hulp.

Leila Roch versterkt het team

Drie dagen lang, non-stop radio maken, geen eten, niet naar buiten, opgesloten… Ze doen het nog een keer: Martijn Verheij (33), Frans Visser (51) en Gerben Kamphorst (21) gaan wederom de uitdaging met de honger aan. Ze laten zich opsluiten in het Glazenhuis Noordoostpolder, om actie te voeren voor Serious Request. Dit jaar krijgen ze versterking in de vrouwspersoon van Leila Roch (24). Dit omdat 'Hands off our girls!' het thema is dat 3FM dit jaar heeft gekozen. Serious Request zamelt dit jaar geld in voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden, die slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Sidekick

Leila Roch: 'Ik zal niet worden opgesloten in het huis, maar in plaats daarvan word ik de sidekick van de dj’s, een soort Eric Corton van NOP. Ik zal ze verslag uitbrengen van de buitenwereld, leuke acties opzetten en natuurlijk af en toe een uurtje meedraaien.' Leila heeft ruime ervaring met het maken van Radio programma’s voor Radio 527. 'k heb er zin in! Het lijkt me tof om van zo dichtbij mee te maken wat de dj’s allemaal meemaken, helemaal als enige en eerste vrouw in het huis. Voor mij is het natuurlijk een voordeel dat ik wel naar buiten mag, maar de ervaring zal er niet minder om worden.'

Het Glazen Huis staat dit jaar van 19 tot en met 21 december aan de Lange Nering 128 in Emmeloord. Acties aanmelden kan via de speciale site.

Lees meer in ons dossier Glazen Huis Noordoostpolder.