Melkmeisjes zetten schouders onder benefietdiner voor Glazen Huis

Emmeloord - De Melkmeisjes zetten ook dit jaar weer in voor het Glazen Huis Noordoostpolder. Klusjes doen ze niet meer. In plaats daarvan zetten ze nu hun ranke schouders onder een benefietavond.

Slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden

Van 19 tot 21 december zal het Glazen Huis Noordoostpolder zich weer inzetten voor Serious Request 2014. Er wordt dit jaar aandacht gevraagd voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Een stille ramp die de Melkmeisjes erg raakt. Ze twijfelden er dan ook niet over om zich ook dit jaar weer in te zetten voor het Glazen Huis.

Iets meer op de achtergrond

De Melkmeisjes treden deze keer iets meer op de achtergrond en hopen zo ook dat andere initiatieven alle aandacht krijgen die ze verdienen. Dit jaar worden er dan ook niet allerlei klusjes uitgevoerd, maar gaan de meiden voor één benefietavond op dinsdag 25 november.

Driegangendiner in The Bottom

Tijdens deze avond verzorgen de Melkmeisjes een driegangendiner - met ingrediënten uit de Noordoostpolder - en nemen ze de bediening over bij Eetcafé The Bottom. De avond wordt afgesloten met een typisch Hollandse avond met een hapje en een drankje.

Reserveren voor de benefietavond kan bij Eetcafé The Bottom via telefoonnummer 0527-619191.

Lees meer in ons dossier Glazen Huis Noordoostpolder.