MaxFun Music zorgt voor veel gezelligheid in Bataviahaven

Lelystad - Gisteravond draaide Bataviahaven even niet om zeilen, maar om muziek. Sharon Doorson, Charly Luske en Krystl speelden met hulp van the Boston Tea Party de Bataviahaven plat.

Het was gezellig druk in de haven, voor een eerste editie een prima resultaat.

De avond begon met Sharon Doorson, die een mix speelde van allerlei soorten liedjes. De mash-up van herkenbare meezing nummers werd goed ontvangen door het publiek. Uiteraard speelde Sharon ook een aantal van haar eigen hits. Het publiek had er zin in en de interactie was goed.

Charly Luske haalde alles uit de kast om het publiek uit Lelystad te vermaken en maakte er een echte show van. De openingszin van Luske ‘Ik kom zelf ook uit Flevoland’, deed het natuurlijk ontzettend goed bij het publiek. Met zijn afwisseling van gevoelige en opzwepende nummers pakte hij iedereen in.

Uiteraard werd het nummer ‘Bottles’ van Krystl luidkeels meegezongen maar ook de andere nummers deden het goed. Tussen het publiek bevonden zich ook een aantal zeilers. ‘Hartstikke leuk die Krystl’, aldus een enthousiaste Dirk-Jan Korpershoek. Zijn Opportunity Team heeft helaas de kwart finales niet gehaald maar hij vindt het evenement zo leuk dat hij nog even blijft hangen. Ook de finale wilt hij zeker niet missen. Tussen 13:00 en 14:00 uur wordt deze gezeild, afhankelijk van de wind.

The Boston Tea Party was als altijd een gezellige afsluiter. Met hun mash-up van bekende nummers kregen ze alle bezoekers aan het dansen. Al met al was MaxFun Music een goede afsluiter van het zaterdag programma. Vandaag is het alweer de laatste dag van de Dutch Match Cup, maar gelukkig zijn er nog genoeg activiteiten. Een mini kartbaan, radiografisch bestuurbare bootjes, een braderie en nog veel meer. En uiteraard spannende zeilwedstrijden met als hoogtepunt de finale. Om niets te missen van de finale moeten bezoekers uiterlijk 13:00 uur in Bataviahaven zijn.