'Autofeest waar Nederland op zit te wachten'

Lelystad - Het pinksterweekend staat in Lelystad in het teken van AutoWeek Live. Tijdens dit nieuwe jaarlijkse auto-event op het RDW-terrein kunnen autoliefhebbers hun hart ophalen aan technische snufjes en stoere activiteiten.

Het programma, dat mede georganiseerd wordt door BOVAG, staat vol uitdagende activiteiten. Zo zijn er workshops, interviews en optredens van bekende artiesten.

Dankzij de kombaan van het RDW-terrein in Lelystad kunnen bezoekers ook zelf in de nieuwste modellen rijden. Diezelfde kombaan wordt ook gebruikt voor demonstraties door bekende autocoureurs.

Drie dagen boordevol verrassingen

‘We weten uit consumentonderzoeken dat dit het autofeest gaat worden waar Nederland op zit te wachten', zegt de enthousiaste AutoWeek-hoofdredacteur Robert van den Ham. 'Het wordt dus allesbehalve een traditionele autobeurs met auto’s die alleen maar stil en op slot staan. Het zijn drie dagen boordevol verrassingen. Wat ons daarin sterkt is dat het door alle automerken is omarmd en we zelfs nu al over 2015 aan het nadenken zijn'.

AutoWeek Live vindt tot en met maandag plaats van 10.00 uur tot 20.00 uur.