Nieuw auto-event op RDW-terrein Lelystad

Lelystad - Van 7 tot en met 9 juni staat Lelystad in het teken van AutoWeek Live. Tijdens dit nieuwe jaarlijkse auto-event op het RDW-terrein in Lelystad zijn alle automerken vertegenwoordigd. Er worden ook zeker twee nationale primeurs verwacht.

Zelf rijden in de nieuwste modellen

Het programma, dat mede georganiseerd wordt door BOVAG, staat vol uitdagende activiteiten. Zo zijn er workshops, interviews en optredens van bekende artiesten. Dankzij de kombaan van het RDW-terrein in Lelystad kunnen bezoekers ook zelf in de nieuwste modellen rijden. Diezelfde kombaan wordt ook gebruikt voor demonstraties door bekende autocoureurs.

Drie dagen boordevol verrassingen

‘We weten uit consumentonderzoeken dat dit het autofeest gaat worden waar Nederland op zit te wachten', zegt de enthousiaste AutoWeek-hoofdredacteur Robert van den Ham. 'Het wordt dus allesbehalve een traditionele autobeurs met auto’s die alleen maar stil en op slot staan. Het worden juist drie dagen boordevol verrassingen. Wat ons daarin sterkt is dat het door alle automerken is omarmd en we zelfs nu al over 2015 aan het nadenken zijn'.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor AutoWeek Live is begonnen op woensdag 5 maart via autoweeklive.nl. De entree is 15 euro. Voor abonnees van AutoWeek is er korting: zij betalen 13,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.

AutoWeek Live vindt op 7, 8 en 9 juni plaats van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Bekijk ook het promotiefilmpje boven dit bericht.