Bounty eerste zeilende locatie met 'Keurmerk trouwen'

Lelystad - Zeilschip Bounty, dat Lelystad als thuishaven heeft, is de eerste zeilende locatie met het Keurmerk Trouwen. Dit keurmerk is toegekend door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO).

Het NTBO screent bedrijven binnen de trouwbranche op professionaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Zeilschip Bounty heeft deze strenge toetsing doorstaan.

Bruiloft aan boord

Trouwschip Bounty is een familiebedrijf. Al sinds 2004 verzorgen zij bruiloften aan boord van het schip. Naast de trouwlicenties voor de gemeentes Hoorn, Volendam en Amsterdam stadsdeel Oost, kwamen daar in 2012 de licenties voor Lelystad en dit jaar voor Amsterdam stadsdeel centrum bij. Voor deze laatste twee gemeentes is het mogelijk om al zeilend het ja-woord te kunnen geven.

Niet vanzelfsprekend

Schipper en eigenaar Alex van Klaveren is heel erg blij met de toewijzing van het keurmerk. 'Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Wij willen met onze bijzondere 2-mast Brigantijn een nieuwe betekenis geven aan het de term ‘huwelijksbootje’'.

Intiem

Al varend biedt trouwschip Bounty ruimte voor maximaal 50 gasten waardoor de bruiloftsceremonie op een zeer intieme manier kan worden ervaren. Van Klaveren: 'Stilliggend kunnen we het aantal gasten uitbreiden tot 85'.

Kijk voor meer informatie op www.trouwschip.nl.