Dronten geniet na van Meerpaaldagen (foto's)

Dronten - De Meerpaaldagen zitten er weer op. Dronten kan nagenieten van drie gezellige dagen. Van Nicole Schoonderwoerd had het feest nog wel even mogen doorgaan. 'Het was geweldig, maar te kort. Volgend jaar 4 dagen???'

'Iedereen bedankt voor de afgelopen dagen! Het was in één woord geweldig!', twittert de organisatie van de Meerpaaldagen. 'Mooi dat we samen zoiets leuks en goeds neer kunnen zetten'.

Ook Jack Feld van Viking Entertainment BV kijkt met tevredenheid terug. 'Het beste publiek van Nederland is in Dronten. Vanaf de podia en samen met alle artiesten hebben wij genoten!'

Op wat kleine incidenten na, had de politie het rustig tijdens de Meerpaaldagen. 'Het overgrote deel van de bezoekers heeft een superfeest gehad. De sfeer op en rondom het terrein was goed', aldus de politie na afloop.

Helaas verpestte de alcohol in enkele gevallen de feestsfeer. Het viel de politie op dat er weer veel bezoekers beschonken waren. 'Ook minderjarigen die wij hebben overgedragen aan de ouders. Helaas waren er op het plein ook ouders die te diep in het glaasje hadden gekeken, in het bijzijn van de kinderen. Deze informatie zal doorgespeeld worden aan bureau jeugdzorg'.