Ook tweede dag Meerpaaldagen groot succes

Dronten - Ook de tweede dag van deze 22e editie mag weer van een groot succes spreken. Het weer was perfect voor een middag braderie, om te shoppen in het Stadscentrum van Dronten, te springen op springkussens, of te klimmen langs touwen.

Vele bezoekers, jong en oud, brachten overdag al een bezoekje aan de Meerpaaldagen om zelf deel te nemen aan één van de vele activiteiten en om 's avonds terug te komen voor de optredens in de tent.

Dat de bands en artiesten het ook weer naar hun zin hadden, blijkt wel uit het twitter bericht van Live Request: 'Super super bedankt #Dronten! Wat een publiek, wat een organisatie en wat een sfeer! Inderdaad met geen woorden te beschrijven!'. Ook Handsom Poets gaf aan letterlijk het dak er af  te hebben gespeeld. Zij brachten onder andere hun nieuwe single ten gehore, die 's ochtends bij 538 was gelanceerd.

Weinig incidenten

Volgens de politie is het feest tot dusver geslaagd verlopen, op wat kleine incidenten na. 'Het viel ons op dat er veel bezoekers beschonken waren. Ook dit keer betrof het vaak minderjarigen, die wij hebben overgedragen aan de ouders. Helaas waren er ook ouders van kinderen die te diep in het glaasje hadden gekeken, waar de kinderen zelf bij waren. Deze informatie zal door gespeeld worden aan bureau jeugdzorg', aldus de politie

Klik hier om het programma van vandaag te bekijken.