Met blote voeten in het park West

Emmeloord - Het is zaterdag 6 juli zo ver. Op blote voeten in Park West Emmeloord. Cultureel buitenfestival Oord. De negende editie alweer.

Om 14.00 uur vindt de officiële opening van dit gratis toegankelijke festival plaats. Daarna gaat het festival kleurrijk van start met de Col Oord Run. Aanmelden voor deze run kan nog en wel bij Marja Schipper via de speciale website of door te bellen: 06-23483439.

Verder staan vier podia vol met gekend en ongekend muzikaal talent, is er van alles te doen op de kinderplek, zijn er dichters en verhalenvertellers op bijzondere locaties, bijzondere drie dimensionale kunstwerken en is er overal op het gras wel wat bijzonders te zien of te beleven. Dit jaar is er heel veel keus uit lekkere hapjes van verschillende horeca ondernemers en zijn er veel leuke standhouders.

Vertelstoel

Iedereen die graag muziek maakt, zingt, danst of anderszins zichzelf wil uiten krijgt daartoe ruim de kans: bijvoorbeeld bij het Klank Kunst podium of de Vertelstoel. De afsluiting van het festival wordt dit jaar iets heel bijzonders en daar kan iedereen de hele dag aan mee werken. Foto’s of video’s van het festival kunnen om 16.00, 19.00 en 22.00 uur worden ingeleverd bij Sven van Rooijen die backstage te vinden is.

Hij zal deze vervolgens uitwerken tot een flitsende en spectaculaire eindpresentatie. Daarnaast zijn medewerkers van de OZO/Radio Noordoostpolder de hele dag actief met het opnemen van korte geluidsfragmenten. Het eindresultaat komt ook weer terug bij de afsluiting. Flow en Cootje Theater verzorgen de live uitvoering van dit bijzondere project.