Noviteit: drijvend chalet in Flevo Marina

Lelystad - Flevo Marina heeft het reeds uitgebreide aanbod van diensten en faciliteitenverrijkt met een bijzonder product: drijvende waterchalets.

Deze luxe vakantieverblijven drijven in de haven, zijn beschikbaar in zowel een 4- als 6-persoonsuitvoering en zijn te huur voor een week, midweek of weekend.

Met de ingebruikname van de waterchalets verwacht directeur Peter de Vries tegemoet te kunnen komen aan de veranderende markt. 'Een goed geoutilleerde jachthaven als Flevo Marina heeft grote aantrekkingskracht op echtparen of gezinnen. Maar als je zelf geen boot meer hebt of wellicht overweegt er een te huren of aan te schaffen, dan houdt het met een rondje over de steigers of bezoek aan het restaurant wel een beetje op. Met het creëren van luxe verblijfplaatsen in de haven verwachten wij een ideale mogelijkheid te bieden om de gezelligheid te proeven van het leven aan het water. Ideaal als vader wil deelnemen aan een zeilwedstrijd of -cursus, terwijl moeder zich met de kinderen aan het strand vermaakt of een bezoek brengt aan Batavia Stad,' aldus De Vries.

Te koop

Vooralsnog is het Waterschalet beschikbaar in twee types, de 4-persoons Lodge en het tot maximaal 6 personen geschikte type Flevo. Andere types zijn nog in ontwikkeling. De luxe drijvende vakantiewoningen zijn ook te koop, waarbij Flevo Marina de koper de mogelijkheid biedt om de uitvoering in overleg te bespreken.

In de eerste fase zullen zeven Waterchalets een plaatsje krijgen in de haven. De Vries is ervan overtuigd dat het Waterchalet concept met enthousiasme zal worden ontvangen, gelet op het grote aantal reserveringen dat hij reeds mocht krijgen zonder daadwerkelijk ruchtbaarheid aan dit initiatief te hebben gegeven.