Old Skool treedt op voor koninklijk paar

Lelystad - De band Old Skool mag woensdag tijdens het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Lelystad optreden voor het paar. Old Skool deed vorig weekend mee aan de eerste editie van 'My School's Got Talent' in Underground.

Daar won de band niet, maar burgemeester Margreet Horselenberg heeft hen persoonlijk uitgekozen voor een optreden tijdens het bezoek van het koninklijk paar. Old Skool maakte indruk met een zeer originele en energieke bewerking van het nummer ‘U can’t touch this’ van Mc Hammer. 

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen woensdagochtend 19 juni een bezoek aan Lelystad. Dit bezoek duurt van 10.00 tot 10.30 uur en maakt deel uit van de reeks van twaalf bezoeken die het koningspaar na de troonswisseling aan alle provincies in Nederland brengen. Het koninklijk bezoek vindt plaats op het Stadhuisplein.

De aankomst is in de Stadhuisstraat, waar burgemeester Horselenberg het koningspaar opwacht. Daar wacht hen een half uur durend programma. Lelystad zwaait het koningspaar uit met een heel bijzondere uitvoering van het lied ‘Polderkind’.

Maar liefst 950 leerlingen van dertien Lelystadse basisscholen zullen dit lied uit volle borst zingen onder begeleiding van Ravenna Moscoso en drie jonge leadzangeressen.