Flevorijschool Dronten houdt open dag

Dronten - Flevorijschool houdt op zaterdag 16 maart een open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur is het mogelijk om een proefrit te maken in diverse soorten auto’s in een vrachtwagen of op een brommer of motor. Een deel van een theorieles volgen kan ook.

‘Mensen kunnen kennis maken met het team. We nemen de tijd om uit te leggen wat we mensen kunnen bieden en waarin we ons onderscheiden ten opzichte van andere rijscholen’, vertelt Els Trollmann. Flevorijschool is sinds kort onderdeel van Van Buuren Opleidingen. Dit is de grootste opleider in midden en Noord Nederland. ‘We bieden rijlessen tegen een aantrekkelijke prijs en bieden een breed scala aan opleidingen’, zegt ze.

Enthousiast team

‘Mensen kunnen er versnelde cursussen volgen, er zijn studentenpakketten, er worden lessen gegeven in verschillende auto’s, het enthousiaste team bestaat zowel uit dames als heren en ook 16-jarigen kunnen een opleiding volgen. De rijschool, die bekend staat wegens haar hoge slagingspercentage, maakt bovendien gebruik van examengarantie.

‘Tijdens de open dag kunnen we de bezoekers hier van alles over vertellen. Ook kunnen we bedrijven informeren over nascholing van beroepschauffeurs, de zogenaamde code 95’, aldus Trollmann. ‘Alle beroepschauffeurs zijn verplicht voor medio 2016 tenminste 35 uur nascholing te volgen om te voldoen aan de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Vervolgens dient de nascholing elke 5 jaar te worden behaald om de Code 95 te behouden.’

Schouders eronder

Eind vorig jaar ging de autorijschool -mede door problemen rondom de bouw van het nieuwe pand aan de Boorn in Dronten- failliet. Het team, dat precies hetzelfde is als voorheen, zet haar schouders er weer volledig onder. ‘Voor de klant verandert er weinig, behalve dat we nog beter telefonisch bereikbaar zijn en sneller kunnen schakelen.’

Flevorijschool is te vinden aan De Boorn 17 in Dronten, en heeft ook een Facebookpagina. Informatie: 0321-380636.