Lelystadse Melody in finale Kinderen voor Kinderen

Alphen aan den Rijn - Melody Pattipeiluhu uit Lelystad is de trotse winnaar van de Flevolandse finale van het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Haar goede combinatie van zang, dans en performance gaf voor de jury de doorslag.

De finale van de provincie Flevoland werd gelijktijdig met de finale van Zuid-Holland georganiseerd in Alphen aan den Rijn. Melody was de beste van de tien kandidaten uit Flevoland. De Lelystadse is een van de twaalf kandidaten die gaan strijden om de titel in de landelijke finale, die op 7 april plaatsvindt in theater Het Park in Hoorn. Deze finale wordt op televisie uitgezonden op 20 april om 17.45 uur bij Zapp op Nederland 3.

Het Kinderen voor Kinderen Songfestival wordt dit jaar voor de laatste keer door VARA georganiseerd. Het maakt plaats voor een nieuw evenement: De Kinderen voor Kinderen Dag. Een actieve beleving voor het hele gezin vol zang, dans, workshops, spellen en optredens. De eerste dag wordt op 7 april gehouden, gelijktijdig met de landelijke songfestivalfinale in Hoorn. Behalve deelnemen aan de genoemde activiteiten kunnen de bezoekers de finale live op scherm volgen.

De show met de landelijke songfestivalfinale is uitverkocht. Er zijn nog wél kaarten verkrijgbaar voor de Kinderen voor Kinderen Dag. Kijk voor meer informatie op de website van Kinderen voor Kinderen.