XL Fair biedt randprogramma Himalaya Filmfestival

Dronten - Het Himalaya Filmfestival, dat vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 februari wordt gehouden bij XL De Ateliers aan de Amstel in Dronten, kent met de XL Fair een gratis randprogramma.

Op de XL Fair worden bijzondere, veelal handgemaakte producten verkocht, zoals tassen en woondecoraties van hergebruikte materialen en handgedraaid keramiek, edelstenen (alleen op zaterdag), sieraden en zoutlampen, schilderijen (eiertempura), trendy woonartikelen en Lego tegen dumpprijzen. Ook zijn er Nepalese hapjes te krijgen. De XL Fair is op vrijdag geopend van 19.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voetmassage

Op vrijdagavond is er vanaf 19.00 uur een voetreflextherapeute aanwezig die belangstellenden een voetmassage zal aanbieden. Zaterdag en zondag van 16.00 tot 17.00 uur wordt een Indiase hoofdmassage gegeven. Beeldend kunstenaar Ad Kuiper introduceert zaterdag een nieuwe cursus, waarin het leren verbeelden en vormgeven van (persoonlijke) symboliek centraal staat. Op zondag kan voorafgaand aan de film onder begeleiding gemediteerd worden van 13.00 tot 14.00 uur. Deze randactiviteiten zijn gratis.