Multi Culti Kraggenburg Flevolands winnaar Kern met pit

Kraggenburg - Dorpsbelang Kraggenburg en de werkgroep Multi Culti zijn supertrots, want hun project Razem/Samen heeft de Kern met Pit prijs van Flevoland gewonnen.

Dat werd zaterdagmiddag bekend gemaakt door wethouder Wouter Ruifrok van gemeente Noordoostpolder.

In heel Flevoland waren er acht projecten die het predikaat Kern met Pit verdienden. Elk project kreeg duizend euro als waardering voor het slagen van het project. Het Kraggenburgse project Razem/Samen werd uitgeroepen tot de winnaar van de provincie Flevoland en kreeg nog 1500 euro extra. Het project gaat door naar de landelijke finale.

Het juryrapport zegt onder andere: 'Het project heeft veel publiciteit gekregen en mag als zeer geslaagd worden betiteld. De jury waardeert dit project met het predicaat Kern met Pit, omdat het initiatief niet alleen professioneel is voltooid, maar ook omdat het met enige regelmaat de voortgang heeft gerapporteerd en in elk persmoment heeft aangegeven dat het project gevolgd wordt door Kern met Pit'.

Daarnaast werd de prijs gegund aan het project, omdat het de meeste stemmem had ontvangen via de website www.kernmetpit.nl . Inmiddels heeft het project een eigen website www.multicultikraggenburg.nl