Profiteren van hoge eindejaarskorting op nieuwe meubels

Aangeboden door: tv-meubels.nl

Nu we het eind van dit kalenderjaar naderen, kiezen veel huishoudens voor het vernieuwen van het interieur in hun woning.

Een oud dressoir wordt vervangen voor een fraai, nieuw zwevend tv meubel. Evenals dat men een oude bank af laat voeren, om deze vervolgens te vervangen voor een strak, nieuw exemplaar. Het is niet voor niets dat het kopen van meubels richting het eind van het jaar zo populair is. Dit hangt samen met het feit, dat veel winkeliers in deze periode een eindejaarskorting aanbieden op het oude assortiment. De meubels kunnen als gevolg hiervan relatief goedkoop worden aangeschaft. Heb jij een bezoek aan de meubelboulevard op de planning staan voor de komende weken?

Moderne, strakke meubels van hout in trek

Kijkende naar de trends op het gebied van interieur en meubels valt op dat met name de houten meubels in de smaak vallen bij consumenten. Een van de voordelen van hout is de mogelijkheid om een meubel op maat te laten maken. Zo sluit deze precies aan op de ruimte die je hebt in je woning. Hout is eenvoudig te bewerking. Ook handig, wanneer je kleine beschadigingen aan het meubel op termijn wilt kunnen laten herstellen. Niet alleen de keuze voor houten meubelen is populair. Ook moeten de meubelen strak en modern zijn. Voorbeeld van zo’n meubel is een hangend tv meubel, in plaats van een model op pootjes. Zorg dat de muur waar het tv meubel aan komt te hangen, het gewicht van zo’n kast kan dragen. Het is een minder geschikt meubel voor een tussenmuur van gipsblokken.

Zelf een bijzettafel maken van oud steigerhout

Niet alle meubels worden direct nieuw gekocht. Het is de laatste maanden steeds populairder geworden om zelf een meubel te maken. Bij een hangen televisiemeubel is dit relatief lastig. Een bijzettafel maken is makkelijker! Het enige wat je nodig hebt is een oude pallet of bijvoorbeeld steigerhout. Schaf ook een aantal zwenkwielen aan, zodat je de bijzettafel kunt verrijden. Online zijn handige instructievideo’s te vinden, die je begeleiden bij het ontwerpen en daadwerkelijk bouwen van het meubel. Wat is er leuker dan een maatwerk, zelfgemaakt meubel in de woonkamer? Ook voor buiten komen de steigerhouten meubels van pas. Denk aan een comfortabele bank.

Meer tijd om zelf te klussen in en rondom huis

Door de pandemie zijn we anders gaan werken. In die zin, dat hybride werken bij de meeste werkgevers de trend is geworden. De tijd die we overhouden door het hybride werken gebruiken veel mensen voor een nieuwe hobby. Zelf klussen in en rondom een woning is een voorbeeld van zo’n hobby. Het verklaart waarom steeds meer mensen zelf een bijzettafel of bijvoorbeeld een bank voor buiten bouwen.