Martine Sandifort maakt de mensen aan het lachen

Dronten - Cabaretière Martine Sandifort presenteert donderdag 11 november om 20.30 uur in De Meerpaal ‘Namasteetjes’, een ‘life-changing-experience-event’, zoals ze het noemt.

De voorstelling is niet voor mensen die op zoek zijn naar geluk, rust en balans in hun leven. En ook niet voor mensen die eindelijk eens zorgeloos van het leven willen genieten. Dat wil Martine Sandifort vooraf gezegd hebben.

Klokhuis

Martine Sandifort is een van ’s lands topcomédiennes. Het grote publiek kent haar van tv-programma’s als ‘Kopspijkers’, ‘Koefnoen’, ‘Klokhuis’ en ‘Dokter Corrie’. In het theater vormde zij jarenlang succesvolle duo’s met Alex Klaasen en Remko Vrijdag.

Theaterprogrammeur Frens te Kiefte van De Meerpaal kijkt uit naar de voorstelling: ‘Vanaf de start van de coronaperiode plaatste Martine dagelijks als haar goeroe-coach-karakter supergrappige video’s op haar Facebook- en Instagrampagina. Onder andere met een heerlijk Twents accent gaf ze als goeroe haar volgers advies om de dag door te komen. Dat bezorgde mij én duizenden volgers een lachende start van de dag. Een dikke tip om die video’s ter inspiratie vóór het kaarten kopen eens te bekijken.’

Goeroe-coach

Wie Martine Sandifort als goeroe-coach wil moet er donderdag 11 november bij te zijn. Of niet. De afgelopen jaren heeft Martine Sandifort al duizenden mensen naar de kloten gecoacht, om het kort door de bocht te zeggen.

Dit schreven bezoekers: ‘Ik ben sindsdien volledig de weg kwijt, fantastisch!’ (een vrouw); ‘Geweldig, zo diep ben ik nog nooit gegaan!’ (een man); ‘Martine heeft echt het slechtste in mij naar boven gehaald, ik ben haar zo dankbaar!’ (een vrouw).

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.