De Meisjes met de Wijsjes zingen 'Moerstaal' in De Meerpaal

Dronten - De Meisjes met de Wijsjes brengen zaterdag 13 november om 20.30 uur het programma ‘Moerstaal’ in theater De Meerpaal. Het publiek kan ijzersterke, vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant verwachten.

Verfrissende wind

De voorstelling is een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep, de Meisjes met de Wijsjes. De dames schudden het brave imago van zich af met hun tweede theatervoorstelling ‘Moerstaal’. het is een programma over communicatie in onze moerstaal, oertaal, gebarentaal, lichaamstaal, muzikale taal óf juist gebrek aan taal.

Multi-instrumentalist

Begeleid door hun multi-instrumentalist brengen de Meisjes met de Wijsjes een breed repertoire aan bekende en minder bekende Nederlandse nummers van artiesten als Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Alain Clark, de 3JS en Anouk. Aangevuld met eigen werk wordt alles uit de kast getrokken om de mensen in de zaal omver te blazen, te ontroeren en te verrassen.

Kaarten

Kaarten voor De Meisjes met de Weisjes zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.