Tineke Schouten staat twee avonden in theater De Meerpaal

Dronten - Tineke Schouten staat in november twee avonden met haar jubileumvoorstelling in theater De Meerpaal in Dronten. ‘Dubbel’, de 25e show van de cabaretière, is vrijdag 19 en zaterdag 20 november om 20.15 uur te zien.

Types en imitaties

Al 24 shows lang toont Tineke Schouten allerlei types en imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. Ze kan niet wachten het publiek in ‘Dubbel’ opnieuw te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Is het leven nu makkelijk of moeilijk, mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke Schouten zich al lang af. Het is perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Maar het leven moet van tijd tot tijd wel gevierd worden. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn? Natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. En ook Bep Lachebek komt nog heel even voorbij.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.