Avondje Stones in Corneel

Lelystad - De nieuwe clubtour van Stones Sessions staat op het punt van losbarsten. Met hernieuwde energie en een set vol dampende klassiekers brengt de band op vrijdag 26 november het beste van The Rolling Stones naar Corneel in Lelystad.

Mythische figuren

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is dan ook niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten - die ervaring opdeden in de bands van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man - zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

Verwacht geen saaie, stoffige coverband met pruikjes. Deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen.

Parels

Rock ’n Roll-monumenten als ‘Satisfaction’, ‘Paint it Black’ en ‘Jumping Jack Flash’ worden aaneengeregen met parels als ‘Angie’ en ‘Wild Horses’. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over het publiek uitspuwen.

In 2019 toerde de band wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de pikante teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, het Caraïbisch gebied en België.

Kaarten via de website van Corneel.