Repair Café Biddinghuizen vindt onderdak

Biddinghuizen - Het Repair Café Biddinghuizen heeft onderdak gevonden en wel in het Inloophuis De Kans. Zaterdag 6 november vindt het eerste café op de nieuwe plek plaats.

Het Repair Café Biddinghuizen dreigde dakloos te worden. De ruimte die in het nieuwe multifunctioneel centrum De Binding was bestemd voor het repair café, bleek te krap. Ook kleefde aan huisvesting in deze ruimte op termijn een financieel risico. 

De opzet van het eerste repair café sinds lange tijd is beperkt vanwege de coronapandemie. Een café wordt het nog niet echt, maar er wordt wel gerepareerd. Dit gebeurt echter zonder bezoekers en dus zonder inloop. De bedoeling is om de oude opzet met bezoekers weer in te stellen zodra de corona-omstandigheden dat toelaten. Wie iets te repareren heeft kan het contactformulier op de website van het Repair Café invullen. Lukt dit niet, dan kunnen mensen ook bellen (0321-331671).

Het Repair Café zoekt nog nieuwe vrijwilligers met een technische knobbel. Vrijwilligers hoeven geen professor te zijn, maar dienen wel handig, nieuwsgierig en vindingrijk te zijn.