Paul Haenen brengt vreugde in De Meerpaal

Dronten - Van Dominee Gremdaat tot de actualiteit: Paul Haenen brengt vrijdag 29 oktober om 20.15 uur vreugde in De Meerpaal.

Optimistische voorstelling

‘Haenen brengt Vreugde’ is een optimistische voorstelling, vol humor, ernst én inzicht. Met ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert (van Ernie). De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Dat kan in deze eigenzinnige en vrolijke voorstelling! Het is moeilijk om Paul Haenen in een vakje te stoppen.

Verhaal is het uitgangspunt

Het is niet echt cabaret, want zijn uitgangspunt is het verhaal en niet de humor. Het is ook niet echt journalistiek theater, want hoewel hij via de kranten de actualiteit behandelt, is het te fantasievol om het journalistiek theater te noemen. Geen avond is bij hem helemaal hetzelfde, want Haenen vindt het leuk om het elke avond nét weer iets anders te doen. Feit is dat het publiek vrolijker de zaal verlaat.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.