Woltjer makelaardij bestaat 35 jaar en trakteert

Dronten - Wie jarig is trakteert, dacht Woltjer makelaardij. Vanwege het 35-jarig bestaan van de makelaardij heeft het team een leuke actie bedacht. Alle inwoners van gemeente Dronten maakten kans op mooie prijzen. Of je nu op huisnummer 35 woont, 35 jaar getrouwd bent, of in 1986 geboren bent.

‘Er is massaal gereageerd en er zijn drie winnaars uitgekomen’, vertelt makelaar Jurgen Woltjer enthousiast. ‘Zo heeft Astrid van Dijk een mooie zweefvlucht boven de gemeente Dronten gewonnen.’

Barbecueën

Hij vervolgt: ‘Jeffrey Bouwknegt mag met zijn straat gaan barbecueën onder het genot van livemuziek van Suit up! coverband en Marianne van de Laar is de gelukkige winnaar van de waarde cheque van Tuinmeubelland ter waarde van 1.000 euro.

Winnaars

Afgelopen week kwamen de gelukkige winnaars op het kantoor van Woltjer makelaardij om hun prijzen in ontvangst te nemen. Astrid van Dijk kon er helaas niet bij zijn, zij ontvangt op een ander moment haar prijs.

Woltjer makelaardij bedankt iedereen die heeft deelgenomen aan de jubileumactie en feliciteert alle winnaars. Vanwege het jubileum heeft Woltjer makelaardij het hele jaar nog leuke acties.