Green Lizard en Rudeboy brengen de jaren negentig terug

Lelystad - Rudeboy, bekend van Urban Dance Squad, en het Amsterdamse Green Lizard slaan zaterdag 27 november de handen ineen en presenteren een avond in Corneel die volledig in het teken staat van grunge en rock uit de jaren negentig.

Nog lang niet klaar

Na vier clubtours en twee festivaltours is ‘Tribute To The Nineties’ nog lang niet klaar en wordt de set uitgebreid met krakers van onder andere Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains.

Pinkpop en Lowlands

De band Green Lizard, aangevoerd door de gebroeders Tjon Ajon, gaat al een aantal jaren mee en combineert grunge met hardrock en metal en speelt de nummers als geen ander. Eerder stond de band al op Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Vans Warped Tour en Roskilde en deed in 2018 ook al Corneel aan. Dit was zo’n succes dat het drie jaar later tijd is om dit nog eens over te doen.

Frontstreet

In het voorprogramma staat Frontstreet uit Lelystad. De band combineert (nu-)metal en rap met elektronische sounds en deelde het podium eerder al bands als Crazy Town, Hollywood Undead en Limp Bizkit en is onder andere ook te zien op het rondreizende festival Popronde.