Twee haarwerksalons in Dronten houden open dagen

Dronten - Het is donderdag 21 oktober 'De dag van het Haarwerk'. Mirjam Schenkers-Bloemberg van Hairwish en Lia Jansen van Hairwizz, allebei gevestigd aan aan Het Spaarne 19 in Dronten, besteden hier extra aandacht aan tijdens open dagen op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober.

Voor donderdag 21 en vrijdag 22 oktober kunnen mensen een persoonlijke afspraak maken. Wie dat doet wordt dan in alle rust en privacy ontvangen in de salon en krijgt de gelegenheid zijn of haar vragen te stellen. Iemand meenemen mag. Een afspraak maken kan bij Mirjam Schenkers-Bloemberg (06-24126328) en Lia Jansen (06-18509796) en is kosteloos en zonder enige verplichtingen. 

Zaterdag 23 oktober van 11.00 tot 16.00 uur is de open dag en kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de haarwerksalon. Op deze dag worden verschillende soorten haarwerken en haarwerksystemen getoond en kunnen mensen kennismaken met en vragen stellen aan ervaringsdeskundigen die zelf een haarwerk dragen en al jaren klant zijn van Mirjam en Lia. Daarnaast zijn er aanbiedingen van onder anderen satijnen kussenslopen, wenkbrauwenpoeder, tulbanden, caps en leuke shawls. Voor iedere bezoeker is er een hapje en drankje en een ‘goodie bag’.