Batavia Stad Fashion Outlet opent eerste eigen winkel

Lelystad - Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad opende vrijdag een eigen conscious pop-up store: RE.love. In dit nieuwe winkelconcept krijgen bezoekers van de shopstad de mogelijkheid om een bewuste keuze te maken voor een duurzame of een vintage aankoop.

In deze winkel worden de duurzame kledingcollecties en -lijnen van Batavia Stad-merken en nieuwe merken gepresenteerd en is er een vintagecorner met ‘pre-loved items’ geselecteerd door Amsterdam Collectors.

Voor Batavia Stad is het de eerste keer in hun 20-jarige bestaan dat ze een eigen winkel openen. Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad: ‘Bewuster winkelen wordt steeds belangrijker, maar niet iedereen weet altijd waar je moet beginnen. We willen onze bezoekers helpen bij het maken van bewustere keuzes, door binnen ons brede assortiment meer aandacht te geven voor duurzame mode en dito merken in onze eigen conscious winkel RE.love.’

In de RE.love-winkel zijn de duurzame collecties te zien zijn van onder meer: A Fish Named Fred, A-Line, Bottletop, Desigual vs Ecoalf, Essenza Home, Jack & Jones, Karl Lagerfeld, King Louie, Osklen, Pepe Jeans, Profuomo, Radley London, #togetherband en Tommy For Life.

De winkel is gevestigd aan Bataviaplein 64 en is tot en met zondag 9 januari 2022 geopend.