Muzikale avond met Henk Poort in De Meerpaal

Dronten - Operazanger Henk Poort is vrijdag 22 oktober om 20.15 uur te zien in theater De Meerpaal met de voorstelling 'Henk Poort en de Helden'.

Dit belooft een avond te worden met de mooiste songs uit opera, musical en Nederlands repertoire. De nummers die ten gehore worden gebracht vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.

'The Phantom of the Opera'

De deelname van operazanger Henk Poort aan het immens populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ is slechts weinigen ontgaan. Zijn versies van ‘The Phantom of the Opera’ met Floor Jansen en ‘Sound of Silence’ werden een hit. Ze zijn op YouTube vele miljoenen keren bekeken en oogstten wereldwijd lof.

In ‘Henk Poort en de Helden’ ontmoet het publiek de voorbeelden en inspiratiebronnen van de operazanger. Helden van het Jordaanlied, helden van de opera en helden uit zijn persoonlijk leven. Tot zijn verbazing blijkt Poort ook voor anderen een ‘held’, maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.