Johan Meijer neemt afscheid van atletiekvereniging Flevo Delta

Dronten - Na ruim 25 jaar heeft Johan Meijer donderdagavond afscheid genomen als trainer van atletiekvereniging Flevo Delta. Hij kreeg hierbij namens de AtletiekUnie de waarderingsspeld uitgereikt omdat hij zich vele jaren zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de atletieksport in het algemeen en voor Flevo Delta in het bijzonder.

Tomeloze inzet

Veel atleten van zijn huidige trainingsgroep, maar ook atleten uit voorgaande jaren, ouders en collega-trainers waren aanwezig bij het afscheid.

Meijer werd geprezen om zijn tomeloze inzet, enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen en betrokkenheid voor en bij de Dronter atletiekvereniging en in het bijzonder de jeugdleden. Veel van zijn atleten waarderen zijn luisterend oor en directe wijze van aansturing.

[De tekst gaat verder na de foto]

Hoog in het vaandel

Omgaan met elkaar en normen en waarden staan bij Meijer hoog in het vaandel. Ook buiten de atletiekvereniging werden de capaciteiten van Johan gewaardeerd. In zijn trainersloopbaan is hij drie keer uitgeroepen tot trainer/coach van het jaar van de gemeente Dronten.

Voor Flevo Delta is het een aderlating dat Meijer stopt als trainer. Toch is de vereniging trots en verheugd dat hij zoveel jaren op zijn unieke wijze training heeft gegeven aan veel groepen atleten.