Fietspad Stationslaan in Lelystad deels afgesloten tot 8 november

Lelystad - In verband met werkzaamheden aan het station in Lelystad is het fietspad langs de Stationslaan deels afgesloten tot maandag 8 november.

ProRail geeft het station een opknapbeurt. De overkapping wordt schoongemaakt en krijgt een nieuwe laklaag. Afgelopen maanden was de aannemer aan de binnenkant van het station aan het werk. Vanaf deze week tot maandag 8 november werkt de aannemer aan de buitenkant van het station. Voor deze werkzaamheden is een hoogwerker nodig die op het fietspad moet staan. Daarom is het fietspad afgesloten tot maandag 8 november.

Fietsenstalling en rechtbank bereikbaar

De fietsenstalling aan de kant van het Provinciehuis is bereikbaar. Fieters kunnen via de zijkant de fietsenstalling in. Dit is met een groen kruis aangegeven in de kaart van de omleiding. Vanuit de fietsenstalling is de stationshal te bereiken via het Stationsplein. De rechtbank is vanuit de stationshal bereikbaar.

Omleiding fietsers

Fietsers die niet bij het station moeten zijn kunnen een omleiding volgen via het Stationsplein. Op deze kaart is met de groene lijn de omleiding aangegeven. De rode lijn is het deel van het fietspad dat is afgesloten. De afsluiting geldt alleen voor het fietspad.