Jonge ondernemers Christiaan Huygens steunen goede doelen

Dronten - Leerlingen van de Christiaan Huygens school in Dronten hebben dinsdag de opbrengst van de ondernemersmarkt 2020/2021 overhandigd aan drie goede doelen. Het gaat om een bedrag van 1.755 euro.

Vertegenwoordigers naar Christiaan Huygens

De goede doelen zijn Kika, Cake for Kids, Interakt Contour Dronten en het Wereld Natuurfonds. Van de eerste drie doelen waren vertegenwoordigers naar Christiaan Huygens gekomen voor de overhandiging van de cheques. Jurre was aanwezig namens Kika, Nicoline namens Cake for Kids en oud-leelringen Elise en Anna namens Interakt Contour Dronten. Het bedrag voor het Wereld Natuurfonds is overgemaakt.

Markt online

Het was nog maar de vraag of de ondernemersmarkt, die normaalgesproken jaarlijks wordt gehouden, eind vorig schooljaar kon doorgaan, dit vanwege de coronapandemie, maar twee groep 8-leerlingen, Laura en Isa, lieten het er niet bij zitten. Zij zorgden dat de markt online plaats kon vinden. De verschillende groepen kozen meerdere goede doelen, nadat ze geïnformeerd waren over de mogelijkheden. Laura en Isa reikten dan ook de cheques uit.

Op het Christiaan Huygens wordt geduimd dat de ondernemersmarkt dit schooljaar gewoon weer op locatie kan doorgaan.