Rocksensatie Tricklebolt samen met Tarragona in Corneel

Lelystad - De Sallandse band Tricklebolt, die eerder al het podium deelde met onder andere Golden Earring, Navarone, DeWolff en Uriah Heep, speelt zaterdag 16 oktober in poppodium Corneel in Lelystad. Het voorprogramma wordt namelijk verzorgd door het energieke Tarragona.

Inspiratie uit de jaren zeventig

Tricklebolt put zowel muzikaal als stilistisch veel inspiraties uit de jaren zeventig en vertaalt dit live tot een sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Wolfmother. Rauw gitaargeluid, zwevend Hammond-tapijt en psychedelica, aangevuld met hooks en looks à la Fatal Flowers. Waan je volledig in een Easy Rider roadtrip terwijl Tricklebolt dit alles met gepaste decibels je maagwand in ramt. Eerder deze zomer organiseerde Tricklebolt een grootschalig covid-proof Drive In concert, waar de band hun nieuwe live album presenteerde. Ook wel ’s werelds eerste ‘Drive In Live Album’. Om dit te vieren is Tricklebolt dit najaar met een nieuwe bezetting en sterker dan ooit op tour door het hele land en aanstaande zaterdag staat Corneel op de agenda!

Vierkoppig gevaarte

Daarbij óók aanwezig is Tarragona. Dit vierkoppige gevaarte uit Lelystad, Zwolle en Kampen brengt een geoliede fusie van Hard Rock en metal, met invloeden van Metallica, Iron Maiden, tot Ronnie James Dio en Spaanse flamenco! Eerder speelden ze al support shows voor o.a. Mastodon, Jeff Scott Soto en Eric Bell (Thin Lizzy) en zijn voor het podium van Corneel geen onbekenden. Met hun eigen stijl en sound weet Tarragona altijd hun publiek te serveren met een intens muzikale ervaring en ze spelen alsof hun leven ervan af hangt, het belooft dus een heerlijke avond te worden!

Kaartjes via de website van Corneel.