Meerpaal biedt in herfstvakantie voorstellingen voor hele gezin

Dronten - De Meerpaal in Dronten presenteert in de herfstvakantie twee familie-/jeugdvoorstellingen.

Zaterdag 16 oktober om 15.00 uur speelt Christian van Eijkelenburg de voorstelling ‘André het Astronautje (4+)’, een productie van Klein Amsterdam Producties in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Bijzondere plek

‘André het Astronautje’ neemt het publiek mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim. In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met de mooie maar kwetsbare planeet aarde.

Dinsdag 19 oktober om 15.00 uur is ‘De Waanzinnige Boomhut’ te zien, dé familievoorstelling voor in de herfstvakantie. De voorstelling is gericht op kinderen tussen zeven en veertien jaar. Andy’s en Terry’s Boomhut is 52 verdiepingen hoog en herbergt allerlei fantastische uitvindingen: een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-omatic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

Meer dan nuttig

Die uitvindingen zijn meer dan nuttig, want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen: Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen. Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een honderd jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: groentes.