Nieuwe films in De Meerpaal

Dronten - De Meerpaal in Dronten heeft twee nieuwe titels toegevoegd aan het bioscoopprogramma. Speciaal voor filmhuisliefhebbers is de Deense dramafilm ‘Druk’ naar Dronten gehaald. Verder kunnen families genieten van de bekende ‘Addams Family’ in een nieuw komisch avontuur.

Niet echt succesvol

In ‘Druk’ (Deens voor ‘Nog eentje graag’) is leraar Martin niet echt succesvol. Samen met drie collega’s gaat hij experimenteren om constant wat alcohol in het bloed te hebben. Martin wordt losser en lijkt op weg naar succes. Een intrigerende, vinnig geregisseerde studie over de effecten van drankcultuur op het dagelijkse leven. Tevens winnaar van de Oscar Beste Buitenlandse Film.

‘The Addams Family op avontuur’ is een nieuwe komische animatiefilm over iedereens favoriete griezelfamlie. Dit keer raken ze verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

Indrukwekkende oorlogsfilm

Ook staan er andere films voor zowel jong als oud op de agenda. Zo kan er nog steeds genoten worden van de familietitel ‘Berend Botje’ en de indrukwekkende oorlogsfilm ‘Mijn Beste Vriendin Anne Frank’. Ook de blockbuster ‘Dune’ en de populaire Bond-film ‘No Time to Die’ zijn nog te zien. Die laatste is volgens Robin Wever, marketingmedewerker bij De Meerpaal, een knaller van een film. ‘No Time to Die is een spannende rollercoaster vol liefde, humor en keiharde actie. Acteur Daniel Craig laat zijn opvolger - of opvolgster - dan ook een verdraaid moeilijke opdracht na: hem overtreffen als de enige echte James Bond.’