Nieuwe namen De Meerpaal: van Simone Kleinsma tot Michael Jackson

Dronten - De Meerpaal heeft met De Efteling, cabaret van Christel de Laat en Ronald Snijders, Michael Jackson-muziek van 'Off the Wall' en theatervedette Simone Kleinsma vijf topvoorstellingen toegevoegd aan het theaterprogramma.

Christel de Laat

Christel de Laat is in haar derde comedy-voorstelling ‘Hoe dan?!’ weer op dreef. Ze vertelt op eigen wijze over haar worsteling met het leven. Dat resulteert in weergaloos hilarische verhalen. Haar frustraties gooit Christel zonder enige schaamte op tafel op zaterdag 12 maart.

De gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Een dolkomische avond waarin Christel niemand spaart. Oók zichzelf niet.

Simone Kleinsma

Simone Kleinsma keert terug naar De Meerpaal op zaterdag 25 maart. Met haar gloednieuwe theatervoorstelling ‘Verder’ brengt ze een onvergetelijke avond op de planken. Simone vertelt haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze moest ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken moet je eerst opruimen en durven weggooien, zodat je overhoudt wat het begin kan zijn van iets nieuws. Kleinsma neemt het publiek mee in haar verhaal, waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

De Grote Efteling Koekoek Show

De Grote Efteling Koekoek Show is zaterdag 2 april twee keer te zien in De Meerpaal. De interactieve voorstelling is voor wie nieuwsgierig is, van een goeie grap houdt, de strijd graag aan gaat en altijd klaar is voor een spannend experiment. De voorstelling is te zien om 16.00 en 19.00 uur.

Off the Wall

Tijdens ‘Off the Wall’ op zaterdag 19 maart kan niemand stil blijven zitten of staan. ‘Off the Wall’ is een wervelende show waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Geheel in de stijl van Michael Jacksons laatste show ‘This Is It’ wordt het publiek ondergedompeld in een spectaculaire popbelevenis. Leadzanger Milton Wijngaarde (onder anderen bekend van de R&B-groep Roméo) brengt samen met topmuzikanten, backingvocalisten en geweldige dansers een hommage aan Michael Jackson op een uitzonderlijk muzikaal niveau. Na afloop verzorgt Radio 10 een feestelijke afterparty in de foyer.

Ronald Snijders

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show, vrijdag 1 april te zien in De Meerpaal. In ‘Een avond met mij’ gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Kaarten zijn te koop via de website van De Meerpaal.