Eerbetoon aan Billy Joel in Corneel

Lelystad - Alexander Broussard nam het publiek in Corneel vorig jaar met een intieme solovoorstelling mee op reis door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Dat was zo’n succes dat het dit jaar nog eens dunnetjes wordt overgedaan.

Vrijdag 22 oktober doet Broussard het Lelystadse poppodium opnieuw aan met ‘The Billy Joel Experience’.

Anders dan vorig jaar

Het zal dit keer anders worden dan vorig jaar, toen de coronamaatregelen voorschreven dat anderhalve meter afstand moest worden gehouden, iets wat onnatuurlijk voelt voor een optreden. Dit keer kunnen de stoelen echter aan de kant en kan er uit volle borst worden meegezongen met hits als ‘The Pianoman’, ‘Uptown Girl’ en ‘Only The Good Die Young’ tijdens The Billy Joel Experience in Corneel.

Erg klein

Hoewel Billy Joel (72) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute, een rol die is weggelegd voor Alexander Broussard, de man die eerder al optrad met artiesten als Crazy Piano’s, De Corona’s en Najib Amhali en onlangs nog in tv-programma’s ‘We Want More’ en ‘I Can See Your Voice’ te zien was.

Vijfkoppige band

De show van vorig jaar was een solovoorstelling van Broussard, deze keer neemt hij zijn vijfkoppige band 003 mee. Samen met 003 bracht hij al een dubbel live album uit met eigen werk, maar nu gaan Broussard en 003 een nieuw avontuur aan: het is tijd om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen met ‘The Billy Joel Experience’.

Tickets voor de show op vrijdag 22 oktober zijn te koop via de website van Corneel.