Meezingen met een echte band bij Nirwana

Dronten - Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om als een echte rockster op het podium te staan met een rockband? Op zaterdagavond 2 oktober speelt de band Rock-A-Oke bij Rockpodium Nirwana in Dronten de sterren van het firmament en het enige bandlid dat ze nog missen is de zanger(es).

De deuren openen om 21.00 uur en de entreeprijs is 5 euro mits je lid bent, anders komt er 2 euro bovenop voor een maandlidmaatschap of 10 euro voor een jaarlidmaatschap. Bij de entree vraagt de organisatie naar een coronatoegangsbewijs en een geldige legitimatie.

Rock-A-Oke

Rock-A-Oke speelt een breed repertoire aan recente en klassieke rock-nummers. 'Meestal zing je tijdens een karaoke-avond mee met een plaatje', vertelt Nirwana-programmeur Danny Joseph enthousiast. 'Maar niet tijdens deze Sing Along Karaoke Night, want hier krijgen deelnemers de kans om eens onderdeel uit te maken van een echte, rockende liveband! Hoe gaaf is dat?' Tijdens de avond zijn de songteksten aanwezig, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Meedoen

Rock-A-Oke heeft een flinke setlijst met de meest bekende rock-songs van onder andere Lenny Kravitz, Kiss, No Doubt, Bon Jovi, Nirvana, Anouk, The Foo Fighters, Europe en vele anderen.

Binnenkort maakt Nirwana in het Facebookevenement een lijst met nummers bekend waaruit kan worden gekozen. 'Als je graag mee wilt doen, kun je in een privébericht op Facebook laten weten welk nummer je graag zou willen zingen. Dan zetten wij je in de planning en ben je verzekerd van een podiumplek', legt Danny uit. 'Staat jouw favoriete nummer niet op de lijst? Laat het ons dan weten, zodat we met de band kunnen overleggen'.