Nieuwe Albert Heijn Warande Lelystad feestelijk geopend

Lelystad - Voortaan kunnen klanten in de wijk Warande terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De voormalige Deen-winkel aan de Ranonkellaan 1 is zaterdag na een grondige verbouwing geopend.

Supermarktmanager Maarten Visser: 'Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven'.

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat. Maarten Visser: 'Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook'.

Bij de servicebalie bevindt zich onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL.

Ook na de opening blijft het extra feestelijk bij Albert Heijn Warande. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen. Maarten Visser hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel.