De Meerpaal komt met nieuwe namen

Dronten - Stefano Keizers, Best of Britain, Lenette van Dongen, 3JS, Dana Winner en Flevo’s Mannenkoor zijn toegevoegd aan het programma van theater De Meerpaal in Dronten.

Stefano Keizers speelt zaterdag 26 maart 2022 zijn derde voorstelling ‘Hans Teeuwen’ in De Meerpaal. Zijn tweede theatervoorstelling - ‘Sorry Baby’ - werd in 2020 lovend ontvangen in Dronten. Niet veel later werd hij de absolute publiekslieveling van de kijkcijferhit ‘Het Perfecte Plaatje’ en nu is Keizers terug in het theater.

Jubileumtournee

De uitermate succesvolle theaterformatie ‘The Best of Britain’ speelt met ‘The Fifth’ een jubileumtournee. Het gezelschap is vrijdag 18 februari 2022 te zien in Dronten. In een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel neer. Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten.

Lenette van Dongen staat vrijdag 18 maart 2022 in De Meerpaal met de voorstelling ‘Paradijskleier’. Dé theatersensatie keert nog één keer en voor slechts twee maanden terug in de theaters. Lenette van Dongen fileert op hilarische wijze dromen en laat de mensen in het publiek weer verliefd worden op hun eigen werkelijkheid.

Met stomheid geslagen

‘U2 by 3JS’. Zo heet de voorstelling van de 3JS die op 11 maart 2022 is te zien in De Meerpaal. Vijf jaar geleden kropen de 3JS in de huid van de Ierse band U2 met het verhaal van het legendarische album ‘The Joshua Tree’ uit 1987. De trouwe aanhang van de 3JS én tienduizenden U2-fans waren met stomheid geslagen. Door de treffende gelijkenis met de echte U2 en het bijzondere verhaal over de grote wereldwijde doorbraak van deze band. Dit theaterseizoen steken de 3JS deze U2-show in een spectaculair nieuw jasje. Uitgebreid met nóg meer hits.

Dana Winner speelt op zaterdag 5 maart 2022 het theaterconcert ‘One Moment’. De titel is een knipoog naar haar versie van ‘One Moment In Time’, die online meer dan 100 miljoen keer bekeken werd. Dana Winner viert in De Meerpaal meer dan dertig jaar carrière. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2021.

Flevo's Mannenkoor

Voor de 33e keer brengt Flevo’s Mannenkoor zondag 26 december een ‘Concert in Kerstsfeer’. De laatste uitvoeringen zorgden voor veel positieve en enthousiaste reacties. Temeer omdat het koor het publiek een gevarieerd concert biedt met optredens van veelvuldig nieuw talent uit de provincie Flevoland, gecombineerd met professionele vocale en instrumentale intermezzo’s. Ook dit jaar is dat het geval. Een boeiende combinatie die de vele bezoekers van het concert zeer aanspreekt en veel luisterplezier biedt. Ook dit jaar is de begeleiding op de piano in handen van Gezinus Veldman. Hij en dirigent Paul Michèl Tijssen bereiden een ‘muzikaal diner’.

Kaarten voor deze nieuwe theatervoorstellingen zijn te koop via het Serviceplein van De Meerpaal, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.