Meerpaal houdt Week van de Ontmoeting

Dronten - De Meerpaal houdt van 1 tot en met 9 oktober de Week van de Ontmoeting. Er staan verschillende activiteiten op het programma, waarbij ontmoeting centraal staat. Van sportieve activiteiten tot zangworkshops en lezingen, er is voor ieder wat wils.

Uiteenlopende activiteiten

Van volksdansen tot biljartles en zitdansen, tijdens de Week van de Ontmoeting gooit De Meerpaal Recreatie haar deuren open en kunnen geïnteresseerden meedoen met uiteenlopende activiteiten. Bij De Meerpaal Recreatie staan gezelligheid en elkaar ontmoeten hoog in het vaandel. ‘Naast de passie voor de sport of activiteit zijn er de afgelopen jaren al veel vriendschappen ontstaan,’ vertelt directeur Hans Maris. ‘Het is mooi dat we met onze cursussen en activiteiten hieraan kunnen bijdragen.’

Dag van de Ouderen

Onderdeel van de Week van de Ontmoeting is de Dag van de Ouderen, op vrijdag 1 oktober. ‘Het is een dag waarop we onze ouderen extra in de spotlights zetten,’ aldus projectleider Esther van Berkum. ‘Een beetje aandacht doet iedereen goed. Van een kaartje tot een taartje. Van iets kleins tot iets groots. Samen zetten we op de Dag van de Ouderen zo veel mogelijk ouderen in het zonnetje.’

Ouderen in de gemeente Dronten kunnen deze dag genieten van verschillende workshops en de theatervoorstelling ‘Oppasopa’. Tickets kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl/ouderendag of via het Serviceplein in De Meerpaal, telefoon: 0321-388777.

Volledige programma

De overige activiteiten zijn gratis toegankelijk. Het volledige programma is terug te vinden op de website van De Meerpaal.