Cultfenomeen 'Rocky Horror Show' belooft spektakel in De Meerpaal

Dronten - Het wereldwijde fenomeen 'Rocky Horror Show' komt naar Nederland en is zaterdag 25 september om 20.15 uur als eerste te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

De recensies van landelijke media zijn lovend. De voorstelling kreeg vrijwel alleen maar vier of zelfs vijf sterren. Het belooft dan ook een spectaculaire musicalavond te worden, een avond vol onweerstaanbare rockmuziek, met onder anderen Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Samir Hassan en Yoran de Bont.

Vrije seksualiteit uitbeelden

‘Rocky Horror Show’ was de eerste musical uit de jaren zestig die stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde culthit ‘The Time Warp’.

In deze krankzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky veel grenzen doen vervagen.

Tickets

De hoofdrol is voor Sven Ratzke, een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van David Bowie). Ook te zien zijn musicalvedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan.

Tickets zijn te koop via telefoonnummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.