Programma theater De Meerpaal krijgt steeds meer vorm

Dronten - Vier nieuwe namen verrijken het tweede deel van het theaterseizoen 2021/2022 van De Meerpaal: OG3NE, Ton Kas, Sjors van der Panne & Tommie Christiaan én de Evergreen Top 1000.

Voor de sterke maag

Ton Kas grapt voor de sterke maag. De beste fragmenten uit de eerdere drie shows passeren op zaterdag 26 februari 2022 de revue, maar anders verpakt en aangevuld met nieuw materiaal, want het wordt een compleet nieuwe show. Het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politieagenten en meer wordt uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met. Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten. Ton Kas: ‘Laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal.’

Aan elkaar gewaagd

Sjors van der Panne & Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd op donderdag 3 maart 2022. Ze gaan de uitdaging met elkaar aan in ‘Mannen Huilen Niet’. De kleine chansons van Sjors worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie. En Sjors duikt dan weer in het repertoire van Tommie, maar dan wel met het bekende sausje van Sjors. Een muzikale show waarbij de zangers ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken.

Evergreen Top 1000 Live is vrijdag 4 maart 2022 een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen. Een nostalgische avond, met nationale en internationale klassiekers.

Nederlandstalige tournee

Na een uitverkochte show in De Meerpaal in 2019 tijdens de ‘Sweet Harmony Tour’, keren de dames van OG3NE op 12 maart 2022 terug in Dronten met de Nederlandstalige tournee ‘Samen uit, samen thuis’. ‘Samen uit’ was lange tijd onmogelijk. OG3NE haalt het dubbel en dwars in met een voorstelling waarin de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue passeren.

De kaartverkoop is per direct gestart.

Kijk voor meer informatie op de website van De Meerpaal.