Openbare Golfclub Dronten doneert 1.000 euro voor meer vriendschap

Dronten - Guido Oomkens van Openbare Golfclub Dronten overhandigde dinsdag duizend euro aan de Stichting Vrienden van Vraagelkaar. Janet Turkstra nam de cheque dankbaar in ontvangst. Met het geld is er ruimte voor vrijwilligers om mensen thuis te bezoeken die vriendschap en een sprankje geluk kunnen gebruiken.

Met iets lekkers voor de koffie, een bloemetje, maar vooral een goed gesprek wat iemand graag zou willen doen. Op deze manier kan Vraagelkaar op zoek naar iemand die precies past qua interesse om samen iets te doen: wandelen, een spelletje doen, ergens iets drinken. Vraagelkaar is voor iedereen die meer vriendschap en fijne gesprekken in zijn leven wil ervaren, van jong tot oud. Openbare Golfclub Dronten heeft afgelopen seizoen elke dinsdagavond de helft van het inschrijfgeld voor de 9-holes wedstrijd apart gehouden en kon zo het mooie bedrag overhandigen.

Vraagelkaar is een platform voor verbinding en vriendschap, gratis en voor alle leeftijden. Op vraagelkaar.nl kan men aangeven wat men leuk vind om te doen of wat men voor een ander wil betekenen.