Nationale ombudsman bezoekt Lelystad, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Lelystad - De Nationale ombudsman Reinier van Zutphen en zijn team bezoeken van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 september Swifterbant, Dronten, Lelystad en Biddinghuizen.

Het gezelschap is op woensdag 22 september van 16.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek in Swifterbant, op donderdag 23 september van 11.15 tot 12.45 uur aan Het Havenplein in Winkelcentrum Suydersee in Dronten en van 16.00 tot 17.30 uur in het Stadhuis in Lelystad en op vrijdag 24 september van 11.00 tot 13.00 in de bibliotheek in Biddinghuizen.

Reinier van Zutphen is aanwezig in Dronten en Lelystad. Daarnaast gaat de Nationale ombudsman, die ook Veteranenombudsman is, naar Vereniging Veteranen Lelystad. Bij de pop-uplocatie in Dronten komt social influencer YousToub langs.

De Nationale ombudsman en zijn team gaan met inwoners, bestuurders en medewerkers van (overheids)instanties in gesprek. Tijdens deze provincietour wil de Nationale ombudsman een goed beeld krijgen van wat er speelt tussen de inwoners van Flevoland en de overheid.

Reinier van Zutphen: ‘We komen naar Flevoland om te horen wat er speelt in de provincie en hoe inwoners de dienstverlening van de overheid ervaren. Samen met mijn collega's sta ik klaar om met inwoners in gesprek te gaan'.