Nieuwe films te zien in De Meerpaal

Dronten - De Meerpaal heeft donderdag 9 september het nieuwe filmaanbod gepresenteerd. Twee nieuwkomers zijn ‘Mijn Beste Vriendin Anne Frank’ en ‘Dune’.

Aangrijpend verhaal

‘Mijn Beste Vriendin Anne Frank’ is de eerste Nederlandse bioscoopfilm over de dagboekschrijfster en vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar. Anne en Hannah zijn boezemvriendinnen die elkaar uit het oog verliezen wanneer de familie Frank onderduikt.

[De tekst gaat verder na de trailer]

‘Dune’ vertelt het heldenverhaal van Paul Altreides. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet van het universum reizen om daar de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Deze blockbuster van de voor een Oscar genomineerde regisseur Dennis Villeneuve (onder anderen bekend van ‘Arrival’, ‘Blade Runner 2049’) is te zien in 3D.

[De tekst gaat verder na de film]

Voor jong en oud

Ook staan er natuurlijk andere films voor zowel jong als oud op de agenda. Zo kan er nog steeds genoten worden van de populaire familietitel ‘Paw Patrol’ en de bekroonde dramafilm ‘The Father’. Wie dat wil kan wegzwijmelen bij de romantische ‘After We Fell’. Ook ‘Luizenmoeder - De Film’ is nog te zien in De Meerpaal.

Kaarten voor al deze films zijn te reserveren via de Servicebalie in De Meerpaal en via de website.