Kubus On Stage: genieten van aanbod Kubus tijdens LelyStart

Lelystad - Bij De Kubus in Lelystad kunnen bezoekers zaterdagmiddag tijdens LelyStart genieten van alles wat het culturele centrum te bieden heeft: van dans tot musical en muziek tot theater.

Een feestelijke opening van het nieuwe culturele Kubusseizoen tijdens LelyStart 2021, met Kubus On Stage in de theaterzaal, waarin onder andere optredens te zien zijn van de winnaars van de Dance Gathering 2020, highlights uit de musicals van dit seizoen en de première van de choreografie ‘Dans als medicijn tegen eenzaamheid’, die tot stand is gekomen in het jongerenproject dat Kubus samen met URBN Village heeft afgerond in juni 2021. En er zijn theater- en dansoptredens van kunstverenigingen die Lelystad rijk is.

Voor de voorstelling kan het publiek in de foyer genieten van een jazzoptreden van Willem Hellbreker met band. De bar is geopend. Er start drie keer een voorstelling: om 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

In verband met de coronamaatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren. Er is beperkt plek; per voorstelling kunnen er maximaal zestig personen in de zaal.

Kaarten voor de diverse activiteiten in De Kubus zijn te reserveren via de website van LelyStart.