Chillers heeft het beste terras van Flevoland

Emmeloord - Café Chillers in Emmeloord heeft het beste terras van Flevoland blijkt uit de Misset Horecaverkiezing. De winnaars werden maandagavond in Veere bekendgemaakt.

‘Geweldig’, reageert Wesley Kok van Chillers vanaf zijn vakantieadres. ‘We hebben vorig jaar het terras aan het water gerealiseerd van 100 vierkante meters. Dat is echt een heerlijke plek en geeft een vakantiegevoel aan de gasten.Van 0 naar 18 is een prachtige binnenkomer in de Terras Top-100.’ 

Op de landelijke ranglijst eindigde het Emmeloorder terras namelijk op de achttiende plaats. De juryleden waren verbaasd over het mooie terras op nota bene een industriegebied. Ze prezen in het rapport de attente verkopers met hun commerciële talenten en tijd die ze nemen voor de gasten om een praatje te maken. De hoge score van het terras heeft ook alles te maken met het feit dat Chillers twee terrassen heeft: een aan het café op een veranda en het andere lager aan het water.

Brasa Purmerend

Het terras van het Wapen van Ens werd tweede op de provinciale ranglijst en 33ste landelijk. Pier 16 werd derde en volgde als 38ste in de landelijke top 100. Het terras van Restaurant Schokland eindigde op de 57ste plek. De lijst wordt aangevoerd door Brasa in Purmerend. De jaarlijkse terraswedstrijd is een graadmeter voor de bedrijven die er aan meedoen. Ze moeten zich namelijk zelf aanmelden en krijgen dan een mysteryguest op bezoek.