Theater De Meerpaal presenteert nieuwe namen

Dronten - Theater De Meerpaal in Dronten heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor het theaterseizoen 2021/2022. De namen van VanVelzen, Marja van Katendrecht, The Rod Steward Story, Paulien Cornelisse en Nesim El Ahmadi zijn toegevoegd aan het programma.

Krachtige wereld van muziek

Woensdag 9 februari 2022 staat VanVelzen op het podium met zijn nieuwe voorstelling ‘Songs, Stories & Sofa Sessions’. Samen met zijn band, neemt de zanger het publiek mee naar de krachtige wereld van muziek.

Marja van Katendrecht is vrijdag 27 mei 2022 na twee jaar terug in De Meerpaal. Na ‘Marja’s Grote Tupper Topper Show’ komt ze nu met ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’, waarin ze zich zorgen maakt over de ons ontvallen Nederlandse artiesten. Ze wil de herinneringen aan hen levend houden. Op een bijzondere manier.

Enorme hit in Engeland

The Rod Stewart Story met ‘Some Guys Have All The Luck’, een enorme hit in Engeland, staat vrijdag 4 februari 2022 in De Meerpaal. Daarmee presenteert het theater een grote show rond muziekicoon Rod Stewart.

Zaterdag 5 februari 2022 speelt Paulien Cornelisse haar nieuwe programma ‘Aanstalten’. ‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ Een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden’ precies begonnen. Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag.

Taboes en verhalen

YouTube’er én presentator Nesim El Ahmadi speelt vrijdag 11 februari 2022 zijn eerste cabaretvoorstelling ‘Taboe!’. Hij bespreekt taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn.

De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn telefonisch te reserveren via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.