Volleybalvereniging Libero’99 start nieuw seizoen

Dronten - Na een bewogen jaar waarin de competitie al na twee maanden werd stilgelegd door corona, begint zaterdag 11 september het nieuwe seizoen voor volleybalvereniging Libero’99 uit Dronten.

De competitie wordt afgetrapt met een oefenwedstrijd op topniveau tussen Zalsman/Reflex uit Kampen en VoCASA uit Nijmegen.

De teams keken er lang naar uit om, zonder beperkingen, weer in de zaal te volleyballen. Nu is dat weer mogelijk en er meldden zich zelfs nieuwe leden. De jeugd-, senioren- en recreantenteams spelen op verschillende niveaus tot aan de promotieklasse. De eerste competitiewedstrijden zijn op 11 september om 12.00 uur in ’t Dok.

Oefenwedstrijd regen VoCASA  

Om het nieuwe seizoen in te luiden, is een grote wedstrijd naar Dronten gehaald. Om 17.00 uur spelen de heren van Zalsman/Reflex uit Kampen een oefenwedstrijd tegen VoCASA uit Nijmegen. Deze teams komen uit in de TOP divisie. Dit is het een na hoogste niveau van ons land. Uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen kijken.

Goede relatie   

Libero’99 heeft een goede relatie met de volleybalclub uit Kampen. Diverse talenten maakten de overstap van Dronten naar Kampen om op een hoger niveau te presteren. Extra leuk dus dat de ‘lange’ mannen uit Kampen nu in Dronten komen spelen. Vooral omdat ex-Libero’99 speler Robin van Capelle voor Reflex uitkomt.  

Wil je meer informatie over onze vereniging of misschien een keer meetrainen? Kijk dan op de website van Volleybal Vereniging Libero'99 Dronten.