Apollo Ensemble presenteert nieuwe cd tijdens feestelijk concert

Dronten - Het Apollo Ensemble heeft het afgelopen jaar in de stille tijd niet stil gezeten. In kleine bezetting – David Rabinovich en Daphne Oltheten, viool; Thomas Oltheten, fagot en Marion Boshuizen, klavecimbel - hebben ze een aantal pareltjes van hun repertoire, met werken van Bach, Handel en Telemann, opgenomen.

Virtuoze, sprankelende triosonates en kwartetten, maar ook bijvoorbeeld het onbekende 'Gullivers reizen' van Telemann. Het Duitse label Querstand was erg enthousiast over de kwaliteit en heeft deze opname op cd uitgebracht met als titel 'German Delight'.

Dat is een goede reden voor een feestelijk presentatieconcert in de Hofzaal van de Warmonderhof aan de Wisentweg 12 in Dronten. Het concert begint op zondag 5 september om 15.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om de cd aan te schaffen en nog wat na te praten met de musici onder het genot van een drankje.

Het aantal toegangsplaatsen is beperkt. Kaarten kunnen worden besteld via de website van het Apollo Ensemble: www.apollo-ensemble.nl. De toegang is 20 euro.