Start to Run is een perfecte cursus om te beginnen met hardlopen

Dronten - Atletiekvereniging Flevo Delta in Dronten gaat op dinsdag 31 augustus 19.30 uur weer van start met een nieuwe cursus Start to Run voor beginnende hardlopers.

De cursisten gaan elke week op stap samen met hun loopmaatjes en enthousiaste en professionele trainers. Na zeven weken trainen kunnen ze al zo’n 20 minuten achter elkaar hardlopen.

Zaterdag extra training

Start to Run is een perfecte cursus om te beginnen met hardlopen. Ook als je al enige loopervaring hebt kun je meedoen. Je gaat werken aan je conditie, je energie én je fitheid, maar liefst 93% sluit Start to Run succesvol af. Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij professionele trainers de deelnemers helpen en begeleiden om het hele traject af te ronden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen.

Als klap op de vuurpijl biedt Flevo Delta gratis een tweede training aan op de zaterdagmorgen. Je kunt de extra training ook in je eentje doen aan het eind van de week.

Informatieavond

Op dinsdag 31 augustus om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst met informatieve workshops en een mini training bij AV Flevo Delta. Daarna kan men besluiten om definitief mee te doen aan Start to Run op dinsdagavond vanaf 7 september. Op deze avond komt men alles te weten over sport en voeding, blessurepreventie en uiteraard krijgt men een indruk van een Start to Run avond tijdens de mini-training.

Degeldende RIVM-maatregelen worden gehanteerd in verband met het coronavirus.

Kom in sportkleding en vergeet je sportschoenen niet. Aanmelden voor de informatieavond kan via degrootmarjo@gmail.com of via een appje of telefoontje bij Henk Moerkens 06-21227565.

Programma Start to Run

Vanaf dinsdag 7 september start de in training zodat men na 7 weken al een leuke afstand kan lopen. Dinsdagavond 19 oktober wordt er afgesloten met een gezellige duurloop. Deze loop kan iedereen in zijn eigen tempo zeker volbrengen.

Alle activiteiten vinden plaats vanaf de accommodatie van AV Flevo Delta, Educalaan 18 in Dronten.

www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/11929-yakult-start-to-run/